by J. Thomas » Sun 01. Aug 2010 15:33:46
Zdravím Vás přátelé,
po dlouhé době jsem opět na netu.
Takže: jen tak v rychlosti. Nemám vůbec tušení o účasti, protože na email mi moc z Vás neodpovědělo. Vlastně jen Betters, Taylor a Joe S. ( takže ty chválím ), pokud ještě někdo ( jak tu čtu tak asi Charlie a Raymond ) tak mám radost, a začnu schánět kvéry kde se dá i kde se nedá. Nevím jestli seženu dost. pokuste se využít i své zdroje na vypůjčení.
Co se týká zbraní tak jsou povolené všechny ww2 ( takže i kořistní ) a k tomu ještě pro US povolená M14. Ptal jsem se Heinricha jestli je možnost zapůjčit si od něj jako vloni a ještě se poohlédnu po mých zdrojích. Každopádně co se mě týká tak já už mám v softu odstříleno dost a v případě nedostatku kvůrů půjčím svého thompsona a půjdu s denixem. denix je mimochodem taky povolen.
Každopádně závěrem:
1) pokud ještě nědko kromě jmenovaných ( Charlie, Betters, Raymond, Joe S., Taylor ) chce ject tak at dá co nejdříve vědět, bud tady nebo mě na email...
2) už mám nějaké info a docela se mi to zamlouvá, ale aby¨ch vám nekazil překvapení, tak si to nechám pro sebe. Důležitý je páteční sraz do 20:00. ( dá se i později, ale pro absolvování celého programu to chce v pátek do 8mi, začíná se hned v pátek večer )